Rouwbrief

Zodra in overleg met u is bepaald wanneer en waar de uitvaart plaatsvindt, kunnen wij het drukwerk verzorgen. Om de rouwbrief zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de familiesfeer, vragen wij u eerst naar uw eigen ideeën en wensen. Misschien heeft u een zelf ontworpen rouwkaart. Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit onze collectie rouwbrieven.

Voordat de rouwbrief wordt gedrukt, ontvangt u eerst een zetproef ter goedkeuring. Zo wordt de rouwbrief geheel conform uw wens. Nadat u voor de adressering van de enveloppen heeft gezorgd, of de adressen aan ons ter beschikking heeft gesteld, leveren wij het drukwerk voor u af. Wij maken gebruik van de speciale verzendset TNT post zodat de post met voorrang wordt behandeld.
Ook het opmaken en drukken van dankbetuigingen, bidprentjes (zowel eigen ontwerp als fotoprentjes) en liturgieën kunt u door ons laten verzorgen.
In plaats van het traditionele 'bidprentje' zijn er ook veel alternatieven te bedenken om mensen na afloop van de uitvaart een herinnering aan de overledene mee naar huis te geven.

Natuurlijk bent u ook vrij om zelf het drukwerk te verzorgen.

U kunt hier verder naar Uitvaartkist of wade
telefoon   026 - 361 24 14