Uitvaart Arnhem

Huiskamer van Ave Verum

huiskamer Ave Verum De (rouw)huiskamer van Ave Verum is een goed alternatief voor een thuisopbaring. Het is een ruimte waar iedereen zich thuis kan voelen, het is er licht en huiselijk. Hier kunt u in alle rust de dagen tussen overlijden en uitvaart doorbrengen bij uw geliefde, zo vaak en wanneer u wilt. U wordt er hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee, en u kunt er uw eigen sfeer maken met uw eigen keuze (achtergrond)muziek.

Natuurbegraafplaats Heidepol te Arnhem - Ede

- voor eeuwig de mooiste plek -
Natuurbegraafplaats Heidepol Natuurbegraafplaats Heidepol is 17 hectare groot, gelegen tussen Arnhem en Ede aan de rand van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het terrein is zeer gevarieerd, met dennen- en loofbomen, mooie afwisselende bosranden en open velden met heide, kruidenakkers en bloemenweides. De monumentale lanen met beuken en berken zijn in ere hersteld. De graven zijn overal mogelijk: op open plekken, bij een statige boom of langs de rand van het bos. Natuurbegraven betekent eeuwigdurende rust in de schoonheid van de natuur. Het is een mooi en bijzonder alternatief voor begraven én cremeren. Een rustplaats zonder grafmonument, een onderhoudsvrij natuurgraf in een natuurlijke omgeving. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.heidepol.nl

Begraafplaats Moscowa te Arnhem

Begraafplaats Moscowa Voor een begrafenis zijn er een aantal mogelijkheden. De bekendste begraafplaats in Arnhem is Moscowa. Begraafplaats Moscowa heeft een algemeen, een rooms-katholiek en een islamitisch gedeelte. Het al meer dan 125 jaar oude begraafpark kenmerkt zich door een fraaie ligging, een monumentaal karakter en een grote verscheidenheid aan groen. Bij het eigen graf kunt u de vorm van het monument grotendeels zelf bepalen. Moscowa is echter een monumentale begraafplaats; op bepaalde plaatsen moet het gedenkteken dan ook passen in de monumentale omgeving. Ongeacht uw woonplaats, kunt u voor Moscowa kiezen.
www.moscowa.nl

Andere mogelijkheden zijn begraven op begraafplaats Heiderust in Rheden, de begraafplaats in Rozendaal of in Dieren.
Zie pagina werkgebied - Velp, Rheden, Rozendaal.

Crematoria

Moscowa Moscowa heeft twee aula’s; de Lindenzaal en de Berkenzaal. Crematieplechtigheden vinden meestal plaats in de Lindenzaal. Deze aula beschikt over ongeveer 145 zitplaatsen. In de Lindenzaal is een orgel aanwezig.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.moscowa.nl

Crematorium Dieren Crematorium Dieren beschikt over twee aula’s: de Veluwezaal met ongeveer 200 zitplaatsen, en de IJsselzaal met ruim vijftig zitplaatsen. Er zijn twee condoleanceruimten en twee aparte familiekamers. Crematorium Dieren heeft ook een aula in de open lucht: de Eikenhof. Er zijn ongeveer vijftig Crematorium Dierenzitplaatsen en ook hier kan muziek worden verzorgd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.crematoriumdieren.nl

Ave Verum uitvaartzorg
telefoon   026 - 361 24 14